Wednesday, December 14, 2011

Wordless Wednesday #14 : Rokok Jenama Baru




P/S : Kena sebatang + kopi o panas perrggh mantap ni....hahaha (^__^)V


8comments:

CintaZulaikhasaid...

kalau isap gerenti kiok...bagos2

Mr. Hardysaid...

@CintaZulaikha klu x isap pon kiok jg..cuma klu isap yg ni lg cepat kot...haha ;)

Amoi MiyaSyasaid...

mungkin akan datang :D

Mr. Hardysaid...

@Amoi MiyaSya tak payah la akan dtg wani, yang ada skrg pn dah cukup buat org pendek umur...menyesal kmdn tidak berguna huhu ;)

Ahmad Syuxersaid...

kata2 kat kotak rokok tuh just hiasan je..bila dah high punya ketagih,emm sia2 je gambar death tuh hehe

eVasaid...

bahahah.. kan bgs kulit kotak rokok mcm tu.. kuikuikui

Mr. Hardysaid...

@Ahmad Syuxer hanya jauhari mengenal maniam...eh manikam..hnya perokok mengenal si perokok...hahaha...;)

Mr. Hardysaid...

@eVa klu dah perokok tegar, letakla gambar batu nisan sekalipun d kotak rokok tu tetap akan isap jugak....hehehe ^o^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Amazing!