Monday, December 5, 2011

Mesej Tersembunyi Disebalik Itanimulli & Blogpot

Perkataan yang pelik.Sejenis makanan?Atau filem terbaru Afdlin Shauki?Jawapannya : salah dan merapu.Takda, bukan apa.Masa gua blogwalking sambil melilau tak tentu arah dalam dunia maya ni tadi cari idea, gua tetiba jumpa perkataan ni dan tertarik untuk mengetahui lebih lanjut.Cari punya cari punya cari, akhirnya gua pun dapatlah maksud perkataan ni, 'itanimulli'.Berasal dari perkataan 'Illuminati' yang diterbalikkan.Rasanya ramai yang mengetahui tentang pertubuhan bala tentera dajjal ni, jadi tak perlulah gua kupas dalam-dalam rasanya..


Apa yang menarik perhatian gua sebenarnya ialah, jika perkataan 'itanimulli' ni disambungkan dengan domain .com @ .org dihujungnya, ia akan menghantar kita ke website National Security Agency (NSA ~ www.nsa.gov) Amerika Syarikat!Korang boleh mencubanya sendiri dengan menaip www.itanimulli.com @ www.itanimulli.org di address bar dan enter.Walaupun capaian ke website NSA ni tidak boleh dibuka, tapi memang nampak ada sesuatu yang pelik disini.Teori konpirasi yang menarik untuk difikirkan.Tapi memang tidak boleh dinafikan perkaitan antara pertubuhan sulit zionis ni dengan negara Uncle Sam.Agenda zionis bermakna agenda US juga, maka secara otomatik segala agensi dan pertubuhan yang gelap & terang milik US pasti akan menyokong agenda "shadow goverment" mereka..

Baiklah.Jika teori konpirasi itu kurang menarik, cuba perhatikan yang ini pula.Cuba google perkataan 'blogpot'.Tidak menemui apa-apa?Pelik?Itu baru permulaan.Ok, sekarang Tulis domain blog korang ataupun blog sesiapa saja di address bar, kemudian singkirkan huruf 's' dari perkataan 'blogspot'.Contoh : "tekok-beriuh.blogpot.com" dan tekan enter.Kemana anda akan dihantar?Mengejutkan bukan?Jika korang merasa itu satu ralat, cuba try lagi dengan alamat blog yang lain pula..Jarum dan agenda sulit???Sudah terang lagi bersuluh, "mereka' memang sedang berusaha keras untuk menjahanamkan umat Islam dengan segala yang mereka ada.

Gua pada awalnya terkejut juga apabila diredirectkan ke 'website' itu dan beranggapan yang gua tersalah tulis sesuatu di address bar.Tapi setelah berulang-kali mencuba, sememangnya tidak ada kesilapan yang berlaku dan itu sememangnya sesuatu yang telah dicipta dan dirancang dengan teliti oleh 'mereka'.Sungguh halus permainan mereka...

Gua ni sebenarnya bukan seorang yang baik sangat pun, ilmu agama pun ciput.Tapi sejahil-jahil gua, gua tidak sanggup untuk melihat agama ISLAM dirosakkan oleh 'mereka' ini.Cuma inilah saja cara yang boleh gua lakukan dalam mempertahankan kedaulatan Islam, blogging.Sharing is caring, sebarkan.Mudah-mudahan info ini boleh dimanfaatkan dan dapat menyelamatkan umat Islam daripada jarum halus yang cuba disuntik oleh 'mereka-mereka' ini.Wallahualam.


Sabda Rasulullah SAW :
“Kalian benar-benar akan meniru sunnah (jalan / tata cara) orang-orang sebelum kalian, sejengkal demi sejengkal dan sehasta demi sehasta, sampai-sampai sekiranya mereka memasuki lubang biawak kalian pun juga turut mengikutinya.” Kami (para sahabat) bertanya : ”Apakah Yahudi dan Nasrani?” Rasulullah menjawab : ”siapa lagi?” [HR Bukhari, Bab Ma Dzakaro ’an Bani Isra’il 11/272]





Credit : Google image & Illuminati-news.com

8comments:

hardy_hunt2said...

betul2 tak sangka kan?kena hati2 dgn jarum sulit mereka.....

hardy_hunt2said...

tak tahu nk ckp camana kak yong...kita kena byk hati2 skrg ni,mcm2 cara dorg gunakan untuk sesatkan umat Muhammad...

cintazulaikhasaid...

tak sangka 

siti nor sabikahsaid...

betul..dari dulu tertanya2 macam mana la hebat betul diorg ni baut mcm tu..kita ni tau guna jer...

dari tadisaid...

entry yg mantap bos. konspirasi besar ni..

hardy_hunt2said...

itu la tu bos...tekejut juga mula2 tadi...ingat tersesat @ salah tulis perkataan....rupa2nya.....memang dicipta begitu.......hmm...

Payeh Kucedsaid...

uihh.. mula2 tadi igt kan nama makanan itali...

kita kena lahirkan lebih ramai pakar IT aku rasa.... untuk defeat dorang ni.. mungkin aje.. satu hari nanti..

El-Hardysaid...

@Payeh Kuced mengejutkan bukan?permainan mereka mmg tersangat halus,memerlukan indera 'luar kotak' yg mendalam utk memahami dan melihat geraktari mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Amazing!