Tuesday, February 5, 2013

Ekslusif : 'Alien' Ditemui Di Malaysia!


Salam.

Tulisan kali ini akan membawa para readers sekalian untuk menyelongkar satu konspirasi besar yang selama ini banyak diperkatakan oleh manusia diseluruh dunia.Dari kisah 'Ancient Alien' hinggalah kepada tragedi UFO terhempas di Roswell yang dikatakan membawa alien di dalamnya, semuanya tidak dapat dibuktikan secara nyata SEHINGGALAH hari ini, yang mana akhirnya kewujudan alien/makhluk asing dapat dibuktikan secara saintifik.Namun apa yang lebih menarik lagi, penemuan besor ini terjadi di Malaysia, iaitu kawasan yang tidak pernah terlintas difikiran para saintis dan pengkaji sebagai lokasi dimana makhluk extra-terrestrial ini akan menurunkan 'benih dan genetik' alien mereka kepada manusia.

Terkejut dan tidak percaya dengan pembongkaran ini?Teruskan pembacaan, bukti 'besar' yang menggegorkan bakal menyusul...

Berikut adalah bukti tentang kewujudan 'alien' yang diperkatakan itu dan sememangnya tidak dapat disangkal lagi kebenarannya.Bahasa yang bakal  anda baca ini akan membuat anda berfikir sejenak sejauh mana tahap 'kebijaksanaan' alien-alien ini berbanding dengan tamadun manusia.Gua serius derr...



Bagaimana, adakah anda percaya sekarang?adakah anda berjaya memahami bahasa yang dipertuturkan itu?Adalah dipercayai tulisan yang anda baca diatas merupakan salah satu bahasa 'alien' yang telah diperturunkan/dibrainwashkan kepada kebanyakan remaja-remaja di Malaysia kebelakangan ini melalui proses 'PengAlienan' yang dikenali sebagai "menghabiskan duit mak bapak korang jer hantar ke sekolah, menulis pun tak pandai-pandai lagi".Memang panjang nama proses tersebut, dan adalah dipercayai juga remaja berumur diantara 13-17 tahun adalah mangsa utama proses 'PengAlienan' ini...

Serius?Ya gua memang serius...Serius sebab memang susah ya amat untuk memahami bahasa yang dipertuturkan oleh remaja-remaja yang telah dijangkiti oleh proses 'PengAlienan' tersebut.Macam-macam yang gua rasa masa membaca ayat-ayat tersebut, rasa nak terbelit lidah, rasa pening-pening buaya, rasa migrain cap penampo kak yong, dan rasa yang paling 'terasa' sekali masa membaca ayat-ayat seperti itu ialah RASA NAK BAGI PELEMPANG SEDAS DUA...

Adoiyai....

Kolonialis apakah ini?Mesin brainwash apakah yang telah digunakan oleh alien-alien dalam menyuntik doktrin kebengongan tahap tapir ke dalam sistem medula oblongata dan pemikiran statik tepu cap tepung rajawali kepada para remaja masakini?

Akhir kalam.
Kesian la dekat mak pak kamurang.Diorang hantar kamu pergi sekolah supaya pandai menulis dan membaca dalam bahasa melayu, english dan pelbagai bahasa lain yang ada dalam sukatan pelajaran ja, bukannya suh kamu pi belajar bahasa planet zargus, gorgom, gaban & yang sewaktu dengannya...

Kalau masih tak faham lagi, hantuk kepala dekat dinding ataupun terjun lombong....

debusss..








*Ko tulis macam ni, Alien pun tak ngaku sedara...

HAHAHAHA
(^__^)



Source & Credit : Gempak.org forum & encik google

11comments:

MaMa Reysaid...

hahaha..ni alien tahap gaban ni..
ntah la apakah maknanya..memang spesis alien la tu hehehe

Carlos Santiagosaid...

ni alien tak ingat balik rumah

Ym.Bundlesaid...

tak leh hadam la bahasa ni..

El Hardysaid...

@MaMa Rey tu laitu..sa pun paning2 baca ni bahasa alien planet gaban ni..hehe :)

@Carlos Santiago bkn stakat x ingat blk rumah bro, simpang masuk rumah pn dia x ingat dah...haha

@Ym.Bundle mmg x boleh bro..klu pksa gak hadam, boleh terbelit usus :)

Carlos Santiagosaid...

alien tu pening..tu xingt rumah

El Hardysaid...

alien bengong..only in Malaysia hahaha :)

CintaZulaikhasaid...

kalau macam tuh mmg banyaklah alien kat malaysia leni..

El Hardysaid...

hehe..tak terkira byknya.... :)

Addasyuhadadisinisaid...

bahasa alien mmg ssah nak fham kan..zaman sekarang..haha

norlailysaid...

hehe, alien zama baru :P

El Hardysaid...

@Addasyuhadadisini klu nk faham kena rujuk ngan bebudak yg dah khatam bhsa alien..hehe

@norlaily laily x minat ke nk blaja bhsa alien hihi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Amazing!