Tuesday, April 9, 2013

Tips Mencegah Maksiat Paling Efektif


Cinta itu ibarat kurap,makin digaru makin sedap.Asam jawa rasa cuklat, kupi pahit rasa lazat.Lautan api sanggup kuak lentang, gunung Everest sanggup bungee jump.Pendek kata, semuanya indah belaka.Siapa yang pernah bercinta tu tau la camano raso eh...

Salam.Bertemu kita kali ini dalam sebuah rancangan baru 'Maran Perapu Kepunden Paran Sekeper'.Sebuah rancangan yang akan membawa para pembaca untuk menjadi blur disebabkan membaca tulisan yang merapu meraban tentang kisah cinta jiwang asbestos yang entah apa-apa entah.Rancangan ini juga akan memberikan kepada anda tips-tips terkini tentang bagaimana untuk menanam sayur hydroponic di angkasa lepas..EHH???Der..Mabok ke lu?

Hehehe.
Gua boring derr.Tadak idea mau update hapa.Nak tido, mata tak ngantuk lagi.So, merayaulah gua di alam tenet...

Sedang gua merayau tak tentu arah, gua tersesat masuk twitter.Rayau punya rayau punya rayau, tetiba gua terserempak dengan satu twit dari sorang artis ni.Artis terkenal nyah.Dia bagi tips.Agak-agak terbaik jugalah tips tu.Khas untuk gadis-gadis yang tengah kapel.Tips terbaik untuk mencegah maksiat.Kepada para gadis yang ada BF perangai camni, agak-agak bolehlah disarankan untuk mencuba tips ni ok...


Terbaek nyah.Azwan Ali AKA Baby AA bagi tips u'olls.Ala yang rambut pink & cakap pakai healer dalam Propaganza tu...hewhew.... :)


Dengar cerita terkini dia nak masuk politik, nak celen Najib di Parlimen Pekan.Tapi lu jangan main derr, se'nyah2' si baby AA ni, ada Degree in Law.Dari segi akademik, dia memang layak.Tapi dari segi lain, itu gua tak tau.No comment.Nanti dia saman.Hewhew.Jangan saman gua yer baby AA.Gua pun minat lu hapa.(Minat la sangat hewhew).Apapun kalau jadi bertanding nanti gud luck la untuk baby AA...

Sekian 'rapuan' gua untuk kali ni.Adios amigos.

P/S : Gua terbayang camana la reaksi pengundi Parlimen Pekan kalau la baby AA ni bagi ceramah guna healer.Hambik kau hehehe...

(^__^)V




Credit & Source : Twitter & Google Image

3comments:

cik kaki ketawesaid...

hahahhaa...haiyoo...Baby AA ni cunn kot...

ok memang lah dari segi akademik sesuai bro...tengok lah abang dia...LoLs.. tapi2...jeng2...boleh ke dia ni? kang kalau pakai healer maunya pekak org sekeliling...

#ok mohon jangan di spam komen sy ini walaupun sy tahu bro "minat" baby AA....ngeeeeee :P

Dkna Abzasaid...

siyes...dkna tak suka AA!

El Hardysaid...

@CKK minat sesangat nyah (sambil tgn kiri buat lentik & tgn kanan pgg healer ala2 baby AA gitew).mau trauma spjg hayat x kuar mengundi agaknya pas dgr ceramah baby AA ni hewhew...uweeek :)

@Dkna Abza asal tak minat..mak dah x vogue ker nyah (^__^)

*hantuk kepala kat dinding berkali2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Amazing!