Thursday, April 11, 2013

Pelacur.Blogspot.Com

Apakah perkara pertama yang terpacul di minda anda bila terbaca tajuk di atas & melihat gambar ini?18sx, kelucahan melampau, merosakkan minda anak muda, menggalakkan pergaulan bebas, bakal meningkatkan kes pembuangan bayi, membiakkan persundalan disisi masyarakat dan pelbagai lagi penyakit sosial...Tul dak?

 Wah, nampak Maria Ozawa laju engkau tekan derr.Dasar otak kalerful.Hehehe...

Sebenarnya, gambar yang tidak ada kena mengena dengan tajuk hehehew.Ok ok relaks,cool.Gua nak cerita la ni.Al-kisah sahibul hikayat, sepanjang gua jadi blogger, ni pertama kali gua nampak keyword carian yang what the fish macam ni dekat blog gua.Entah mangkuk mana yang buat carian ni.Pelik pun ada, lucu pun ada gak.Blog gua ni ada rupa web porno ke hapa?Bengong betul.


Memang dah parah ni.Sex Maniac.Gua sarankan pada mangkuk yang buat carian ni, kalau lu terbaca posting ni cepat-cepatlah pergi ke hospital mental yang berdekatan.To all the chicks out there, dengar nasihat khidmat masyarakat dari bro yang hensem ni, jaga-jaga dengan persekitaran anda.Jangan biarkan diri anda diselubungi tuuuut.Sex Maniac ada dimana-mana (Baca dalam mood seram)....huuuuuu....


*Hah, gua tau mesti lu orang tengah jengah address tu kan?Takyah susah-susah, gua dah pergi tengok..Perkara yang lu orang 'bayangkan' tu takda kat sana pun.Hanya sebuah blog terbiar...Tak caya?tak caya pi la tengok sendiri...Memang dasar otak kalerful...hehehe...

Adioss





16comments:

kopi pastasaid...

haha...aku cuba pi blog pelacur tu, wujud pula address tu... *curiosity tinggi*

El Hardysaid...

@kopi pasta hahaha..kan gua dah cakap xda apa2...tp selagi x cek sndiri, selagi tu 'curiosity tinggi' tu xkn hilg...msti kena cek jg :)

cik kaki ketawesaid...

hahaha...ok nak gelak je dulu... 1st sy ingat manalah bro rembat gambar seksi ni...apakah isi entry ni? mesti dasyat lohh...hahhaa...sekali keywords daaa...haha...ok sape yg buat tu memang kekuningan belaka...hahaha

El Hardysaid...

@CKK gmbr tu sekadar iklan semata2.sapa yg otak kelerful tu kompom terkono harharhar.gempak siot nama blog tu kn :)

Dkna Abzasaid...

hahaaa..kesian kat mereka yang google tajuk tu.. :P

boni kacaksaid...

hahahaha. sampai macam tu carian dorang..hehehe

El Hardysaid...

@Dkna Abza mereka2 yg ber'curiosity tinggi' tu kompom google punya hehe :)

El Hardysaid...

@Boni Kacak carian otak kalerful mmg camtu kot bro hahaa :)

zaxxsaid...

hahahah... citt..aku dh tertekan entry ni,hahaha
mcam2 kan carian orang zaman sekarang.hehe
curious tu yg tinggi..:P

El Hardysaid...

@zaxx haha besala tu, gua pn mmg tergoogle gak address blog tu memula..curiosity tinggi kn :)

MaMa Reysaid...

adoii bah...tiada kah barang lain mau dicari..mmg kalerpull..hehe

Mr. Doctorsaid...

Haha ingatkan ada betul.. Baru nak maki.. Sapa la search mcm tu., and pelik kenapa la masuk sini dngan search sebegitu.. Huhu

El Hardysaid...

@MaMa Rey urg kita bilg 'sampalau bogia' hehe :)

El Hardysaid...

@Mr. Doctor kompom ada masalah mental dia tu..pala hotak dia byk kaler hehe :)

Sayidah Nafisah Ruslansaid...

lama juga saya tak datang sini. hehe

tau tau aje kita nak pergi ke link blog tu, tapi tak jadilah sebab awak kata tak de ape2.. hehe

El Hardysaid...

@Sayidah Nafisah Ruslan mmg tau...sbb tu sy pergi tgk dulu hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Amazing!