Thursday, April 18, 2013

Pengeboman Boston ~ Suspek Dikenalpasti! (Foto)

Seperti yang kita sedia maklum, Amerika sekali lagi telah digegarkan dengan satu serangan bom semasa berlangsungnya acara marathon di Boston pada 15 April baru-baru ini.Sehingga saat ini pihak berkuasa Amerika masih belum dapat dapat mengenalpasti (?) siapakah dalang disebalik kejadian berdarah ini.Teori konspirasi mula kedengaran mengaitkan penglibatan....(Ni yang gua suka ni, teori konspirasi.Apapun akan diulas pada artikel akan datang.Illuminati & New World Order mempunyai perancangan untuk ini.Sabo).

Berikut gua kongsikan beberapa keping gambar ekslusif, yang dikatakan sebagai suspek pengeboman Boston tersebut.


Secret Police???









Source : Infowars.com

6comments:

SysOpsaid...

Bhai TB..

Gua dah tengok gambar tu... memang dua orang yang mula-mula tue dari satu agensi keselamatan US...

Tapi gambar dua orang yang kejap ader beg.. kejap takder tue... memang something wrong somewhere lar...

C++
CipanTapirTenuk.Blogspot

El Hardysaid...

@SysOp gua dgr still at large lg..belum ada pihak yg ngaku btggjwb...kita tgu n lihat,siapa 'tgn hitam' dkt cni...

cik kaki ketawesaid...

whoa...baca post bro baru tahu pasal kes ni...hehee...nampak sy ni jenis tak ambil tahu bebenda luar negara ni kan? kehkeh...

mula2 tu dua lelaki tu memang nampak boleh dikaaitkan...
tapi apa function ppuan negro tuh?
org has bag and no bag tu...maybe dia yg
serahkan segala alatan kat pengganas tu ke? hem?
ok...sy blurrr bro :P hehehe

El Hardysaid...

@ckk yaka x tau..ow bru ingat, ckk kn bz g interbiu hehehe..

bro pun x berapa jelas lagi ttg kisah ni..siapa penyerang n pihak mana yg btggjwb masih kabur lg...nti klu dah dpt klue 'sbnr' bro akan buat satu artikel ttg ni k.... :)

Gombugsaid...


Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

cik kaki ketawesaid...

cehh bro...sempat perliii ekk...hahahaa..ok...sy menantikan entry nye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Amazing!