Tuesday, March 5, 2013

Foto (Uncensored) Pengganas Sulu Yang Berjaya Dibunuh Di Kg. Simunul, Semporna.











Foto berikutnya ini agak mengerikan..Susah mau cakap.Nak tengok juga?Baiklah.AMARAN : VIEWER DISCRETION IS STRONGLY ADVISE!

(Sebelum ini foto ini telah dikeluarkan daripada blog ini.Tetapi memandangkan foto tersebut telah pun tersebar meluas di internet, jadi makanya, gua letak ajalah balik.Sekali lagi amaran, viewer discretion is strongly advise.Kalau terbawa-bawa dalam mimpi, tanggung sendiri)



~ via Samang Kiri-Kiri



Terkini : Royal Malaysian Airforce bersama dengan ATM & PDRM telah memulakan operasi untuk mengempur habis-habisan kedudukan pengganas Sulu di Kg. Tanduo Lahad Datu.Bersama kita panjatkan doa agar pejuang-pejuang kita sentiasa berada dibawah lindungan ALLAH SWT dan semoga krisis pencerobohan ini akan cepat berakhir.


Penduduk Kampung Sungai Merah, Lahad Datu meninggalkan kediaman mereka dengan menaiki lori.



#PrayForLahadDatu #PrayForSabah.

ALLAHUAKBAR!!!




6comments:

azieyanzsaid...

huishh bahaya betul la bila dah sampai bom2 ni..orang2 sulu ni ckup2 la,sampai bila nak jadi macam ni..

El Hardysaid...

@azieyanz susa nk ckp,bro speechless skrg ni..pengganas2 ni mmg x bertamadun.tgk sajalah tmpt dorg,smpi skrg x aman2...yg mnceroboh n menyerang anggota keselamatan kita ni sbnrnya bukan tentera sulu, tapi pengganas..

sbb tu mereka ni x berperi kemanusian, sehingga sgp 'mencederakan mayat yg sudah meninggal dunia'~ kabar angin yg bro dgr (tp bro x nk ckp cni, x confirm..)

Vee Leasaid...

Tak sempat tgk gmbr tu :/

El Hardysaid...

@Vee Lea mo tingu ka?nti sa inbox d fb klu betul mo tingu k..

Kidxx obitosaid...

ada dengar cerita mereka kene kencing sama boos mereka yg mereka boleh jadi 'Panji Hitam ufuk timur'. apa pendapat tuan?

El Hardysaid...

@Kidxx obito ada dgr jg pasal tu...buat masa skrg gua x nk komen apa2 dulu lah psl hal tu.tgh fokus utk cari 'dalang sebenar'.Our Gov?Anwar?US gov?CIA?Illuminati?kmpul data dlu,nti artikel akan menyusul...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Amazing!