Monday, May 20, 2013

Harga Minyak Bakal Turun Berkuatkuasa Tengah Malam Ini???


BREAKING NEWS!Harga Minyak Bakal Diturnkan Tengah Malam Ini.
Penurunan Harga Minyak dikatakan akan berkuat-kuasa bermula esok. Sumber gua hari ini mengesahkan bahawa semua harga minyak akan diturunkan sebanyak RM0.50 sen, disemua stesen minyak di seluruh negara.Perkara ini disahkan melalui satu sumber top secret gua selepas selesai mesyuarat mereka tengahari tadi.

Kabinet dalam meetingnya petang tadi, dikatakan  telah dengan sebulat suara bersetuju untuk menghapuskan cukai yang dikenakan pada premis-premis syarikat minyak, dengan itu harga minyak manpu diturunkan sebanyak 35 peratus untuk setiap kategori akan berkuatkuasa pada pukul 12 malam ini.

Sumber itu juga menegaskan, penurunan harga tersebut juga akan dapat dinikmati oleh semua kenderaan yang mengisi minyak di stesen dalam negara ini.

Kabinet berharap penurunan harga minyak ini dapat mengurangkan bebanan rakyat. Walaupun tiada dalam manifesto, namun atas sikap prihatin kerajaan BN maka penurunan harga minyak di lakukan.

Berikut adalah senarai minyak yang terlibat dengan penurunan harga tersebut...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
1.Minyak Angin (Cap kapak dan cap Tombak)
2.Minyak Senyonyong (Cap Dacing dan Cap Senduk)
3.Minyak Gamat
4.Minyak Dagu dan Minyak Tumit
5.Minyak Pengasih dan Minyak Meluat
6.Minyak Belacak..............

...........................................................

Keh keh keh jangan marah nanti kena jual.Gua pun terkena juga...
Peace yaww..
(^__^)V



Sumber : Facebook

4comments:

kopi pastasaid...

ceyt. mati2 aku ingat betul. aku dah was2 baca part sumber top secret tu...

El Hardysaid...

keh keh keh..sama2 la kita terkena :P

latifah zainalsaid...

hahaha..berita gempak..tertipu rupanya akak..

El Hardysaid...

macam betul je kn..kuikui :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Amazing!