Thursday, May 30, 2013

Mark Zuckerberg & Illuminati


Siapa yang tak kenal Mark Zuckerberg, maka aku gelarkan dia sebagai penipu yang paling tak pandai menipu sepanjang zaman.Founder kepada laman sosial Facebook yang membuatkan ramai orang tercongok depan screen tak kira masa, dia merupakan antara billion-air termuda dunia ketika ini.Billionair walaupun tak habis sekolah.Bertuah punya budak.

Mungkin ada yang dah tahu pasal benda ni, ada yang tak.Sebab tu aku nak bukak cerita ni.Supaya bebudak yang suka tercongok memanjang depan screen, tak kira la laptop purba mahupun gadget canggih terkini, sedar yang mereka (dan kita semua) sebenarnya berada dalam satu keadaan dunia 'unconscious'/ separa sedar semasa melayari facebook.Mind control.Minda kita dikawal secara halus sebaik sahaja kita mula login ke dalam akaun facebook kita.Masa seolah-olah akan bergerak secara tepu semasa kita menghadap dinding facebook, sedar tak sedar dah berjam masa terbuang.Am I right?


Aku nak tanya sikit, selama anda tercongok main pesbuk, pernahkah anda nampak logo ni?Tak pernahkan?Untuk pengetahuan yang tidak mengetahui, lambang ini terdapat pada bahagian dalam jaket yang dipakai oleh Zuckerberg.Mungkin ada yang cakap, "ala setakat lambang tu biasa la.Semua orangpun boleh buat lambang.Takda apa pun pada lambang tu.Biasa ja PON".

Ok, sekarang aku mau tanya, kalau logo ni sekadar logo biasa..Apahal si yahudi ni letak logo tu di DALAM jacket dia dan bukannya di luar seperti baju biasa.Kenapa perlu disembunyikan?Biasanya, sesuatu benda disembunyikan sebab tidak mahu orang lain tahu.KENAPA tak mahu orang lain tahu???

"MAKING THE WORLD OPEN AND CONNECTED".
Itu yang tertulis pada logo tersebut.Bunyinya seperti satu slogan.A MISSION?Facebook mission?Kalau itu adalah salah satu facebook mission kenapa perlu disembunyikan???Yang lebih menarik, similariti/persamaan antara lambang dalam baju Zuckerberg ini dengan lambang-lambang 'mistik' zionis yang telah sedia wujud.

Sekarang, bandingkan logo di atas...


dengan logo Star David pada bendera Israel ini...Masih tak nampak apa-apa similariti?

Gambaran sebenar, tak berapa nak torang & clear.Harap-harap korang nampak la similariti dan logo tersembunyi disebalik logo itu.Kalau masih tak nampak katuk tu kapala pakai tukul..

Kenapa berpeluh tu encik Zuckerberg, rahsia pocah ko

Print screen yang diambil dari sebuah wawancara bersama Mark Zuckerberg,Founder & CEO Facebook yang telah membuka rahsia disebalik bilionair muda yahudi ini.Pengacara rancangan itu telah mengkantoikan Zuckerberg apabila memintanya untuk menannggalkan jacket yang sering dipakainya.Walaupun pada awalnya dia keberatan, namun akhirnya pengacara tersebut berjaya memujuk Zuckerberg untuk menanggalkan jacket itu dan walla!Secret symbol behind the jacket.



Lu dah kantoi brader


Akhir kalam, post ni sekadar untuk memberi korang sesuatu untuk difikir-fikirkan.Judge it yourself with your own brain.Misi sulit golongan Zionis boleh dilihat dalam pelbagai cara dan medium sekiranya kita pandai melihat dan mengkaji.Always read between the the lines.Satu hal lagi, untuk memberikan peringatan supaya jangan leka sangat dengan facebook.Janganlah asyik tercongok 24 jam ngadap dinding facebook, live your life in reality.Nak bersosial dalam dunia maya tak salah, tapi biarlah berpada-pada.Jangan sampai minda kita disuntik dengan doktrine halus mereka sehingga kita lupa yang sebenarnya kita ada kehidupan sebenar didunia nyata.Dunia yang bertuhankan SubhanaWata'ala, dan bukannya bertuhankan maya digital.

Adios amigoss.

Wassalam 





Photo Credit : AllThingsDigital.com

2comments:

Carlos Santiagosaid...

benda ni dah lama and mmg semua orang tahu. Google, facebook, yahoo dan internet protocol juga dibuat oleh yahudi. Termasuk Mac address yang mengawal semua connection dalam dunia. Seluruh dunia termasuk OIC dan pelbagai lagi NGO islam yg tahu. Tapi, nothing they can do. Sebab Financial system dikawal selia oleh zionis. Nak taknak, tahu tak tahu. Inilah sistem yang perlu diikut secara paksa rela.

El Hardysaid...

@Carlos Santiago semua org tahu?gua rasa lu ada sikit silap disitu der.org yg celik minda dan yg suka mengkaji mungkin tahu, tapi bebudak yg x terdedah dgn teori2 sebegini camana plak?cuba tnyakan pd mereka, tahu x apa tu mason, illuminati, protocol of zion etc, tgk berapa kerat yg tahu.kbykn mereka ni menganggap sosial internet site cam FB cuma satu teknologi, sesuatu yg perlu mereka ikuti.jika tidak mereka akan dianggap sbg ketinggalan zaman & outdated.tp mereka x pernah tahu atau mahu ambik tahu ttg apa yg ada disebalik teknologi yg di invent oleh tgn2 ghaib ni...

klu x caya sila buat eksperimen sendiri.tnyakan dgn bebudak skrg ttg teori2 konspirasi ni.dr apa yg gua pernah tanya, kebanyakan mereka akan jwb 'tidak tahu'.so tugas kita yg tahu ni, mmberi sdkt sbyk info agar mereka yg x tahu ni dpt dicelikkan mindanya spya sentiasa alert dan pndai utk 'read between the lines' dgn benda2 disekitar mereka....

eksperimen sendiri der :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Amazing!