Monday, September 26, 2011

Lokasi Dewan Freemason Di Sabah!


Setelah sekian lama tercari-cari dimanakah lokasi dewan Freemason Sabah, akhirnya aku secara tidak sengaja telah terserempak dengan 2 buah blog yang memaparkan gambar dan lokasi tepat dimana terletaknya dewan Freemason di Sabah.Lokasi tersebut hanya terletak bersebelahan dengan Karamunsing Shopping Complex dan PALACE HOTEL!!





Manakala gambar ini pula merupakan gambar dewan Freemason bagi daerah Sandakan.
Lokasi tepat tidak dapat dipastikan, tapi menurut alamat seperti yang tercatat di bawah, lokasi bagi daerah Sandakan terletak di kawasan Sibuga

Dan video berikutnya pula adalah merupakan pendedahan eksklusif oleh salah seorang sahabat facebook aku berkenaan lokasi tepat dewan freemason di Kota Kinabalu Sabah.Thanks to Peoples Power kerana pendedahan ini.(Lama dah dia post video ni, 30 march 2011 tapi aku baru perasan hehe sorry bro.Anyway credit to him)



Sesungguhnya aku tidak menyangka selama ini dewan itu terletak di kawasan tersebut, kerana pada pendapat aku mungkin lokasi dewan ini akan tersembunyi dari pandangan umum, dan hanya orang-orang tertentu ataupun ahli-ahli mereka sahaja yang mengetahui lokasi dewan tersebut.Aku sendiri pernah berkerja di kawasan yang berhampiran dengan lokasi dewan Freemason ni, dan boleh dikatakan setiap hari melalui kawasan itu namun tidak menyedari kewujudannya!Nampaknya mereka memang tidak berselindung tentang kewujudan mereka, cuma mungkin ramai yang tidak menyangka lokasi dewan tersebut.Dan nampaknya memang benar seperti yang ditulis pada tajuk video ini, "Freemason Hall in KK Malaysia are legal".Rasanya bukan di Sabah sahaja, malahan di seluruh Malaysia juga tidak ada larangan untuk mereka bergerak bebas dalam meneruskan misi dajjal yahudi...Nak salahkan siapa?Yang Berkenaan??Well, lu pikir la sendiri...



Photo Credit  to : Google Image, pembinasabah.blogspot.com & mejakerusi.wordpress.com
Video Credit to : Peoples Power Facebook

2comments:

Azriee Alisaid...

salam bro..lain kali klu nak buat kajia aja aku skali boleh?..aku nak sndiri x mampu n takut plak...harap dapat respond..tq.

El Hardysaid...

wslm bro...

insyaAllah satu msa.tp mgkn bkn dlm msa trdekat la bro,sbb komitmen hidup membataskn..skrg ni pn mo update blog pn da jrg sgt..bz manjang...apapn tq krna minat bro...InsyaAllah satu masa....salam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Amazing!