Tuesday, December 21, 2010

Hanis Zalikha ~ The Next Big Thing???

Hanis Zalikha..sapa ni?Loyer, dokter, ahli mujik??Aku dah lama dengar nama ni, tapi tak pernah plak tengok wajahnya.Terus terang cakap, memang tak kenai la..(memang pun dia tak kenal aku).Tapi sekali nampak, adoi dogo mau bedarah hidung di buatnya...

Sedikit info tentang si gorjes ini : Hanis Zalikha Binti Zainal Rashid, lahir pada 9 October 1990 di Selangor.Seorang model, hot girl dekat Twitter www.twitter.com/haniszalikha & pelakon (filem Momok, tapi aku tak pernah tengok lagi??!).Pernah menang 2nd runner up dalam pertandingan Malaysian Dream Girl (rancangan realiti 8tv kalau tak silap, ala-ala American Next Top Model.Info lanjut sila rajinkan diri anda untuk menggoogle.Kalau malas mau menggoogle silalah menyibuk ke facebook fan page beliau di sini  atau belognya di sinun.Untuk melihat resume Hanis Zalikha dekat Nuffnang klik sini).Aku sebenarnya secara tak sengaja telah tereksiden masuk ke dalam blognya http://www.inibelogsaya.blogspot.com/ dan mak aih..Blog dia ni tercalon dalam kategori Nuffnang Asia Pasific Blog Awards - Best Celebrity Blog.


Siapa, dimana, bagaimana??Enjin Carian Google juga turut mencatatkan nama beliau sebagai selebriti yang menghuni carta top 10 (No.6) dalam carian google Malaysia, mengalahkan citibank di tangga ke-9...Ops salah, Siti Nurhaliza.Tak caya?Tengok carta di bawah.


Hebat betul si gorjes ni kan..dah la hebat, cantik gila bro..gila pun tak cantik macam dia...nak tengok gambar?nah hambik...



         Mak aih...ble kena resdung kalau tenung lama-lama...         

Want some more?Nak lagi?korang google la sendiri...lepas tengok gambar-gambar si gorjes ni,aku terasa macam mau nyanyi sikit la..hadoi....tak sanggup lagi aku, melihat gambar itu....lama2...nanti abis semua darah keluar, dari hidung ku..(nyanyi pakai melodi lagu awie-tragedi oktober ok ahahaha). Apa yang pasti tentang gadis ini, dia telah membuatkan aku terkedu seketika dengan gaya penulisan dalam blognya.Superb, 2 thumbs up!!! Mungkin itu adalah salah satu faktor utama yang mengangkat namanya dalam Google search dan menjadikannya antara 'the fastest rising people', ditambah lagi dengan pakej kecantikan yang dimilikinya...itu sudah pasti bro...

Apapun good luck kepada si jelita pemilik nama Hanis Zalikha, mungkin anda adalah "The Next Big Thing" dalam industri hiburan Malaysia.Cuma mungkin tak lama lagi, berduyun-duyunlah VVIP cari nombor Henpon engkau ni...Just be careful of "crocodile land" out there, okey dear...chowcinci...... ;)

2comments:

rainyscreamsaid...

blog dia memang tiptop! ^^

Mr. Hardysaid...

rasanya xda la tip top mana pun, rasanya ada blogger yg lagi bagus dr dia..cuma cara n gaya penulisan dia agak unik sikit, ditambah lagi ngan kecomelan tuan punya badan...dan apa yg pastinya xda jantan yg x minat dgn dieww..titew pon minat jugew... (^__^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Amazing!