Wednesday, October 12, 2011

Bagaimana Untuk Meningkatkan Traffic Secara Drastik Ke blog Anda


Mempunyai traffic yang tinggi sememangnya menjadi impian setiap blogger & pemilik website di dalam dunia maya digital ini.Semakin tinggi traffic yang masuk, semakin masyuuukk la juga kocek si empunya blog atau website.Traffic yang tinggi ke sesebuah website atau blog boleh dijana oleh beberapa faktor.Antaranya  faktor kekemasan dan susun atur blog, topik penulisan, malahan sikap si pemilik blog yang mesra alam juga memainkan peranan dalam menarik pengunjung.Namun terdapat satu cara yang dapat menarik pengunjung untuk datang secara drastik ke blog atau website anda.Nak tahu caranya?Keep on reading...

Cara ini hanya memerlukan 3 langkah mudah.Perhatikan gambar berikut untuk mengetahui caranya..




Hahahaha...Jangan marahkan gua sebab gua pun terkono jugak...Wa sula kena beb..Pesanan penaja rancangan ~ jangan suka main shortcut, usaha itu tangga kejahatan....ehh silap, kejayaan...Tapi sekali-sekala main shortcut takpa kot...hahaha...Adios amigosss.........





*Gambar di atas tidak dimiliki oleh blog ini.Kepada tuan empunya gambar, sila komen & berikan link blog anda sekiranya   
  anda terlihat posting ini untuk diberikan kredit.Wa takda bookmark lu punya blog bro,  & bila wa cari balik wa tak jumpa  
  sori...

13comments:

hardy_hunt2said...

hehehe....;)

hardy_hunt2said...

ahahaha sorry bro haha.....(^___^)

Malaysia Top Bloggerssaid...

Ala hai.. banyak kali aku dah terkena.. apa nak buat dah nasib kot..

dr zatielsaid...

dah agak dah sebenarnya ^^

hardy_hunt2said...

ular kena sula hahaha

logorithmsaid...

Lu sula kena ker kena sula?  Har har!

Terbaru dari Logokoko:[U] Strawberi pelik[U] Proton Satria Neo menyerupai binatang apa?[U] Dijumpai mati di padang golf

hardy_hunt2said...

betul tu @61502a640531d83f4b237968ebc2aed4 .tajuk memang memainkan peranan penting..biar content hampeh,tp tajuk gempak  haha...tp takleh slalu wat camtu,nti org nyampah...skali skala xpa kot...x gitu (^__^)

amoiMiyaSyasaid...

hhaha , tapi rasanya tajuk pun mainkan peranan jugak :)

hardy_hunt2said...

hahaha....sori wa pun terkena beb....heheh (^__^)V

belogkayangan hemsemsaid...

cet! haha

Mohd Selim Zainalsaid...

hehhe...x baik kena kan orang ...nanti sering bro nak datang sini...ok xper gurau kan...huhu

mselim3

Mohd Selim Zainalsaid...

hehhe...x baik kena kan orang ...nanti sering bro nak datang sini...ok xper gurau kan...huhu

mselim3

El-Hardysaid...

ehh ada lg yg terkono rupanya...jgn mrh bro gurau2 hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Amazing!